Etter halvannet års tvang/plikt tjeneste i Nord-Norge, er vi endelig fri! Et år i Bodø, og et halv år i Brønnøysund. Mandag 29. juli kom flyttebilen fra Solberg Transport og hentet flytelasset. Tirsdag ettermiddag pakket vi litt tøy, og restene som ikke kom med flyttebilen, inn i sølvpilen og kjørte sørover.

Tirsdag kveld møtte vi Jorunn og Christopher i Trondheim. Jorunn og Chris er et vennepar vi møtte under turnustjenesten i Bodø. De har nettopp vært ute på lang reise med den transsibirske jernbane, videre rundt i Kina og Sør-Øst Asia, og videre til Afrika med safari og bestigning av Kilimanjaro, og kom nettopp hjem til Norge. Veldig hyggelig å møte dem igjen – og etter en hyggelig lunsj onsdag, kjørte vi videre mot Oslo, og til slutt kom vi til endestasjonen: Kristiansand. Camilla har fått jobb på øre-nese-hals avdelingen her nede, mens Thomas foreløpig er arbeidsledig husfar.

Flukten fra Brønnøysund var deilig, men vi er hjemløse, og halvparten av oss arbeidsledige. Det ordner seg nok. Det ordner seg alltid!

Advertisements