Bodø skyline, med SAS-hotellet som tårner til venstre.

…en hel uke i Bodø – og som vi gledet oss! Vi skulle være en uke Bodø på kurs for alle turnuslegene i Nordland. Bodø som vi tidligere synes var liten og uten tilbud. Byen føles nå – etter noen måneder i Brønnøysund – som en metropol: Butikker, caféer og en kino som er åpen hver dag, og viser flere filmer! I Brønnøysund har de ingen kino, men en provisorisk kinosal på Rådhuset. Den er bare åpen hver søndag, og da vises én film… Så vi pakket finstasen, og dro med store øyne tilbake til Bodø – som bønder i byen.

På vei opp Keiservarden,
alle bodøværingers favoritt søndagsturmål

Det som også var veldig hyggelig med å komme tilbake til Bodø, var å se gamle kolleger og venner, bl.a. de vi leide hos, og hunden deres Rajo – vår turkamerat fra Bodø!

Rajo

Første lørdagen var det tilfeldigvis stor fest hos en av turnuskollegene våre. Og siste helgen var det 5-retters meny med tilhørende vinmeny hos Anders og Åshild. Uken gikk med til kurs fra morgen til kveld, men vi fikk tid til en tur opp på gode, gamle Keiservarden og endel caféturer innimellom.

Penthouse-rommet over garasjen til Alf Arne og Tove Lise
er det beste hotellrommet i Bodø!

Siste helgen tilbrakte vi på gamle trakter, og bodde hos våre gamle utleiere, Alf Arne og Tove Lise. De hadde innredet et supert gjesterom på toppen av garasjen deres! Etter å ha blitt invitert ut av dem flere ganger mens vi var i Bodø, fikk vi endelig lov til å invitere dem ut på Big Horn Steakhouse, hvor de selvfølgelig kjente den hyggelige innehaveren som ga oss god service og avslag på vinen. Men først etter vi hadde vært og sett “Alt for Rognan”, som spilte i Bodø den helgen. Alf Arne og Tove Lise hadde (selvfølgelig) skaffet oss noen gratisbilletter. Veldig bra forestilling, takk for billettene!

…for våre kvinnelige lesere…
Advertisements