Brønnøysund i blikkstille solnedgang
like ved huset vårt

Så var Bodø overstått. Et år gått allerede. Nå har vi flyttet til Brønnøysund, 100km sør for Bodø, men frmdeles 10km nord for Trondheim! I det minste har vi kommet oss like sør for polarsirkelen! Flyyting er alltid et styr, men det gikk rimelig greit, siden Camilla kunne hjelpe å organisere Thomas’ kaos. Camilla hadde vunnet billett med Hurtigruten gjennom iherdig trening på SATS, så vi reiste sjøveien med bilen til Brønnøysund, med full kost og losji. Flott og stille vær var det også.

Camilla og Thomas i sporet

Leiligheten i Brønnøysund var så som så til å begynne med. Camilla ble litt trist, og synes den lignet en speiderhytte, med trepaneler overalt, på vegger og tak. Etterhvert som vi fikk på plass våre egne møbler og ting, så ble den ikke så verst. Nå har vi det ganske hyggelig der.

Camilla foreviger Thomas på topptur

Brønnøysund viste seg ellers fra sin beste side da vi kom, og det har vært for det meste sol og flott vær her oppe. Det er ikke så stort her, men vi har funnet én café som er hyggelig, og som ligger helt nede ved sjøen, så man kan se fiskebåtene, og se hurtigruta passere. Det er ikke så mange butikker her, og kinoen holder til i et provisorisk rom på Rådhuset og har visning hver søndag… Så vi har blitt veldig sporty her oppe. Vi får trent en masse på Brygga Trimsenter (tidl. Bjørns Helsestudio) og vært mye ute i fjellet. Frisk, norsk ungdom, rett og slett.

Advertisements